Artiker fra mja.dk om den nat, hvor en af vore vagter mødte et stort svin...

"Det var en noget anderledes opgave, som en vagtmand stod overfor natten til fredag, da han klokken 01.10 stod ansigt til ansigt med et større hængebugsvin på en byggeplads ved motorvejen nær Øster Bordingvej 16.

Svinet var tilsyneladende helt fortabt i blikket og viste synlig interesse i at få hjælp fra vagtmanden, oplyser den vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, som også blev blandet ind i sagen.

- Hængebugsvinet begyndte simpelthen at blive kælen overfor vagtmanden, fordi den tilsyneladende godt vidste, at den var kommet for langt hjemmefra og havde brug for mandens hjælp, oplyser vagtlederen hos politiet.

Svinet var dog ikke mere kælen, end at vagtmanden måtte tage de forhåndenværende redskaber i brug for at holde den i nærheden, indtil Falck dukkede op.

Derfor »ofrede« vagtmanden sin madpakke, og gjorde madpakken til lokkemad for hængebugsvinet, der tog godt for sig af retterne.

Da Falck var fremme, lykkedes det uden problemer, at indfange svinet og dernæst få det kørt til Silkeborg Vildtstation."

Citat MJA.DK

06. juni 2014, 07.05

Send en beskedEt udvalg af vores referencer
@ Copyright - City Security - Autoriseret vagt firma | Side oversigt | Hjemmeside - SEO - Umbraco CMS Amja.dk
Top