Byggepladsvagt

Byggepladsvagt

Skal du til a bygge et hus til dig og din familie, er der mange overvejelser der skal gøres, før selve byggeriet kan komme i gang.

Når processen er i gang og byggefirma er valgt, kan selve arbejdet på byggepladsen starte. Det er desværre sådan at der i dag forsvinder rigtig meget byggemateriale fra byggepladser. De ligge måske i et område hvor de er isoleret fra offentlig vej, eller i et nybygger kvarter, hvor der ikke er ret meget trafik i de sene dagtimer eller om natten.

Disse situationer og omgivelser giver desværre let adgang til byggematerialer, og værktøj der står uden opsyn gennem natten. Det frister svage sjæle der ikke kan kende forskel på dit og mit.  Det kan være meget let at komme med en trailer og bare læsse på, og chancen for at blive opdaget, eller taget på fersk gerning er meget lille.

Det kan være værd at overveje en fast vagt til byggepladsen, eller hvis der er flere byggepladser inden for samme villakvarter, at få en aftale om rundering eller vagtkørsel genne natten.

Det kan være rigtigt ærgerligt og koste mange penge, hvis byggepladsen bliver tømt for materialer.

Stører byggerier.

Vi er fast vagt på mange pladser både i Jylland og Sjælland, hvor vi sørger for adgangskontrol til pladsen, og gennem natten sørger for der ikke kommer ubudne gæster.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på en fast vagt på byggepladsen.

Image Description

Kontakt os idag og hør mere om dine muligheder. Vi dækker hele Danmark.

Kontakt os idag

OM OS

Viking Vagt er et autoriseret og godkendt vagtfirma beliggende centralt i det jyske, vi dækker hele Danmark. Vi klarer alle opgaver fra butiksvagt til vægter.

Kontakt os idag

Hammelvej 142,
8870 Langå

40 49 41 51