Dørmand - Vagt

En af de bedste dele af feriesæsonen er ferie begivenheder og fester.

Når denne periode på årert ruller, er vores kalender ofte fuld af firmafester, fester og andre ferie begivenheder.

Nogle af disse begivenheder er store og foregår på lejede haller, restauranter eller barer. Når du er vært for en begivenhed som denne er der en masse ting du skal overveje, én af dem er sikkerhed. Afhængig af omfanget af den begivenhed, du som vært, og mængden af mennesker, kan det for at foregribe begivenhederne, være en god ide at leje en dørmand som sikkerhed. Det kan være en god investering.

Der er mange opgaver, som en dørmand kan påtage sig, når de hyres til at bevogte en dør eller indgang.

Først og fremmest, når de anbringes ved hovedindgangen af en begivenhed eller fest. Der kan de kan styre adgangen til festen. En vagt, dørmand kan være et effektivt middel til at holde uønskede gæster ude.

Hvis begivenheden kræver billetter, vil en dørmand kunne acceptere dem ved døren. Hvis det betaling ved døren, er de også i stand til at varetage disse opgaver.

En dørmand kan også ved indgangen til en begivenhed være med til at sikre, at de, der kommer ikke bærer nogen våben, narkotika eller alkohol. I de fleste tilfælde vil den blotte tilstedeværelse af en sikkerhedds vagt eller dørmand være med til at afholde eventuelle sikkerhedstrusler i at opstå ved festen.

Vagt

En anden opgave en vagt / dørmand kan foretage, når du holder fest, firma fest eller andet arrengement – kan være at eskorterer uønskede gæster ud eller gæster, der forårsager forstyrrelse eller uro.

Som vi alle ved i løbet af festen vil vi alle gerne have lidt alkohol. Når dette sker er der en mulighed for en ubehagelig hændelse, efter som stemningen stiger. Når en situation opstår er det rart at have en vagt / dørmand som kan tage brodden af situationen hurtigt, før det eskalerer til det punkt, hvor alle kan komme til skade.

At have en vagt / dørmand kan derfor være afgørende, og afhængigt af begivenheden eller festens omfang og placering, kan det med en vagt / dørmand kan endda give dig med reduceret ansvarsforsikring. Hvis du holder en begivenhed denne ferie sæson, bør du overveje at hyre en dørmand.

Hvis du er interesseret i at lære mere om sikkerhed døren mand, giv os et kald.

Image Description

Kontakt os idag og hør mere om dine muligheder. Vi dækker hele Danmark.

Kontakt os idag

OM OS

Viking Vagt er et autoriseret og godkendt vagtfirma beliggende centralt i det jyske, vi dækker hele Danmark. Vi klarer alle opgaver fra butiksvagt til vægter.

Kontakt os idag

Hammelvej 142,
8870 Langå

40 49 41 51