Vagt Aarhus

Vagt Aarhus - Butiksvagtens opgave her, er netop at være synlig og udvise autoritet. En butikvagt holder øje med butiks-indgang og kasse linjer og tager sig af det praktiske med at opretholde ro og harmoni for de besøgende.

Vagten er også en buffer til tage de hårde "stød" fra de folk der af den ene eller anden grund ikke er i det bedste humør,

Dette giver butikkens personale ro til at passe deres arbejde og vi hjælper dem med holde det gode humør gennem en lang arbejds dag.

Vagten tager sig naturligvis også af det praktiske omkring butiks tyve og uromagere, så som tilbageholdelse, politi tilkaldelse og kontakt vedrørende efterfølgende politi rapport.

Civil butiksvagt

Den civile butiksvagt går rundt i butikken og ligner enhver anden handlende med det formål at nedbringe tyverier og svind, det primære er at fange butiks tyve.

Butiksvagten kan også at opdage internt svind, vagten kan desuden også foretage prøvekøb, samt opdage og rette evt. "huller" i butikkens sikkerheds system.

Vagt firma med over 20 års erfaring dækker hele Aarhus

Image Description

Kontakt os idag og hør mere om dine muligheder. Vi dækker hele Danmark.

Kontakt os idag

OM OS

Viking Vagt er et autoriseret og godkendt vagtfirma beliggende centralt i det jyske, vi dækker hele Danmark. Vi klarer alle opgaver fra butiksvagt til vægter.

Kontakt os idag

Hammelvej 142,
8870 Langå

40 49 41 51