Vagt Sjælland

Vagt Sjælland - Vi leverer erfarne og autoriserede  Vagt personale på Sjælland til enhver opgave - til den professionelle erhvervsdrivende og dørmand til den private fest eller event.

F.eks:

  • Diskotek/cafe
  • Spille steder
  • Fester/musik
  • Events osv
  • Gymnasiefest
  • Skolefest

Vore dørmænd møder altid op i uniform og udviser stor erfarenhed og autoritet. Det er vigtigt for os at gæster får en god oplevelse, så venlighed og service sætter vi højt.
For både den erhvervsdrivende og den private kunde er det meget vigtigt at bruge en AUTORISERET dørmand. Derved ved du at forsikring/uddannelse/udstyr og erfaring er 100% i orden.

Dørmænd er der for at give tryghed til dine gæster. Vi kan ikke komme uden om at der kan ske episoder, hvor der er en eller flere personer, der er uheldige med deres adfærd. 
Det er i sådanne situationer en dørmand, med deres erfaring i konflikt håndtering, er uundværlig del af an vellykket fest - om det er privat eller erhverv.

Kontakt os allerede idag og lad os få en snak om hvad i har brug for.

Alle vores vagter er godkendte.

Søger du en Vagt på Sjælland, så kan du trygt sende en besked og vi kontakter dig

Image Description

Kontakt os idag og hør mere om dine muligheder. Vi dækker hele Danmark.

Kontakt os idag

OM OS

Viking Vagt er et autoriseret og godkendt vagtfirma beliggende centralt i det jyske, vi dækker hele Danmark. Vi klarer alle opgaver fra butiksvagt til vægter.

Kontakt os idag

Hammelvej 142,
8870 Langå

40 49 41 51