Centervagt eller butiksvagt

Vi yder service over for kunderne.

Butiksvagt er en service

Der er to forskellige former for butiks vagter. Vi finder sammen ud af hvilken der vil opfylde jeres behov bedst.

Det kan også være en kombination af begge. Nedenstående beskriver både den uniformerede vagt og en civil vagt.

Uniformeret

Butik vagtens opgave her, er netop at være synlig og udvise autoritet. Butik vagten holder øje med butiks-indgang og kasse linjer og tager sig af det praktiske med at opretholde ro og harmoni for de besøgende.

Vagten er også en buffer til tage de hårde "stød" fra de folk der af den ene eller anden grund ikke er i det bedste humør,

Dette giver butikkens personale ro til at passe deres arbejde og vi hjælper dem med holde det gode humør gennem en lang arbejdsdag.

Vagten tager sig naturligvis også af det praktiske omkring butiks tyve og uromagere, så som tilbageholdelse, politi tilkaldelse og kontakt vedrørende efterfølgende politirapport.

Civil

Den civile vagt går rundt i butikken og ligner enhver anden handlende med det formål at nedbringe tyverier og svind, det primære er at fange butikstyve.

Butiksvagten kan også at opdage internt svind, vagten kan desuden også foretage prøvekøb, samt opdage og rette evt. "huller" i butikkens sikkerhedssystem.

Vi sidder klar ved telefonen til en uforpligtende snak om hvilke muligheder der er.

Viking-vagt-firma-28 copy.jpg

Kontakt os idag og hør mere om dine muligheder. Vi dækker hele Danmark.

Kontakt os idag

OM OS

Viking Vagt er et autoriseret og godkendt vagtfirma beliggende centralt i det jyske, vi dækker hele Danmark. Vi klarer alle opgaver fra butiksvagt til vægter.

Kontakt os idag

Hammelvej 142,
8870 Langå

40 49 41 51